Vol energie en zonder griep en verkoudheid de winter door willen we allemaal wel! Vandaar dit keer een kookworkshop die een boost voor je immuunsysteem is. Vol met tips om ook in deze wintermaanden aan genoeg vitaminen te komen. En dan bij voorkeur niet alleen met citrusvruchten uit het zuiden, maar juist met producten van eigen bodem: lokale superfoods! Nieuwsgierig? Kom dan zaterdag 23 januari 2016 naar de sfeervolle kookstudio van Boerin en de Kok in Amstelveen en laat je verrassen wat er allemaal kan!
In deze wintermaanden is het natuurlijk een stuk lastiger om aan verse bladgroenten te komen. Om toch voldoende nutriënten binnen te krijgen moet je dus een beetje creatief zijn. Daar ga ik jullie mee op weg helpen! Wat kan je zoal verwachten?:
- Hoe maak je zelf kiemgroenten op een simpele manier
- Zelf zuurkool maken door te fermenteren
- Koken met lokale superfoods: boerenkool, rode kool, rammenas, winterpostelein, aardperen
Tijdens de workshop krijg je een korte uitleg over je immuunsysteem en de ingrediënten die we gaan gebruiken. Daarna gaan we in groepjes de gerechten bereiden en die eten we gezamenlijk op. Alle ingrediënten zijn biologisch en alle gerechten zijn suiker- en glutenvrij.
Wanneer: zaterdag 23 januari 2016
Tijd: 14-17 uur
Waar: kookstudio Boerin en de kok, Bovenkerkerweg 114A, Amstelveen
Kosten: 45 euro
Leuk als je er bij bent! Je kunt je per mail aanmelden op info@roosgoesgreen.nl
Is die datum wel goed?
Ja, de datum is goed alleen de dag klopte niet; het is op de zaterdag, dank!
Nu het jaar nog……
🙂