Je wilt graag minder brood eten, maar hoe doe je dat, een lunch zonder brood? In deze workshop krijg je volop inspiratie en leer je lekkere lunchgerechten maken zonder tarwe. Met gezonde bereidingsmethoden maken we lekkere (vegetarische) lunchgerechten zoals wraps van kikkererwtenmeel of gevulde portobello’s. Ik geef de kookworkshop in de leuke kookstudio van Boerin en de kok op een boerderij in Amstelveen. Voor iedereen die graag meer variatie in z’n lunch wil, minder brood wil eten of helemaal glutenvrij eet!
Waarom een lunch zonder brood?
Er zijn genoeg redenen om minder brood te willen eten. Want met een (tarwe)boterham eet je vooral veel koolhydraten en dat is eigenlijk gewoon suiker. Bovendien zijn de gluten uit tarwemeel voor de meeste mensen moeilijk te verteren. Of anders gezegd: haal tarwe uit je dieet en je doet het beste wat je voor je gezondheid kan doen! En ook voor je gewicht, want we worden eerder dik van te veel koolhydraten dan van te veel vetten. Moeilijk te geloven? lees dan eerst mijn blog Brood, daar zit (bijna) niks in.
Wat dan wel voor lunch?!
Praktische informatie kookworkshop “Lunch zonder brood”
Wanneer:Â zondag 31 juli 2016
Tijd:Â 11-14 uur
Waar: kookstudio van Boerin en de kok, Bovenkerkerweg 114 Amstelveen
Kosten: € 45,-
Meld je per mail aan op info@roosgoesgreen.nl!